top of page

ÁRKÉPZÉS

Házépítés kapcsán általában kőművesek, villanyszerelők, burkolók és más szakiparosok munkájának szervezése jut eszünkbe. Pedig az anyagbeszerzés idő- és térbeli koordinálása, az e-napló naprakész vezetése, a szakhatósági engedélyek, az önkormányzati és NAV bejelentések, a közműszolgáltatók szerződései, a hitelfolyósító bankok rendelkezései, földhivatali papírok ügyintézése is kellenek ahhoz, hogy a felépült ház használatbavételi engedélyt kapjon. Ekkor van vége egy kulcsrakész építkezésnek. Generálkivitelezés alatt mi ezt értjük, ezért négyzetméter áraink tartalmazzák az említett szolgáltatásokat is.

A feltüntetett árak a 2007 évi CXXVII Áfa tv. alapján a nettó 300 m2 alatti épületek lakófunkciót ellátó egységei 5% áfát, míg garázs és műhely esetében 27% áfát tartalmazzák. 300 m2 feletti épületek esetében csak 27% áfa számítható fel.

Az áraink bruttó alapterületre - fal külső síkján mért terület - vonatkoznak. A hasznos alapterülethez képest kb. 30% többlettel kell kalkulálni, ami a falak által elfoglalt terület. Példa: 100 m2 hasznos lakótér kb 130 m2 bruttó alapterülettel valósítható meg.
A teraszok, erkélyek, pince, emelet, tetőtér, galéria, stb... egyedi építmények áráról érdeklődjön emailben.

     

Az itt látható árak 300 m2 alatti házakra vonatkoznak.

bottom of page